هاشمی.مجید
استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
هوشمند دلیر.موسی الرضا
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
هوشمند دلیر.موسی الرضا
مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
هوشیار.لیلا
بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]