گ

  • گلی موحد.غلامعلی استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • گلی.محمد بهینه‌سازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ‌های زانتان و گوار به روش سطح پاسخ [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • گنجلو.علی امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • گنجلو.علی تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • گیلانی.عبدالعلی تاثیر نیم‌پز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آن‌ها [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]