سادات سجادی.مهسا
بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
سرحدی.حمید
شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
سعیدی اصل.محمد رضا
مقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
سلطانی.مریم
بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
سیامک.فاطمه
بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
سید احمدی ممقانی.میر هاشم
تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سینبیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آنها
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
سیدی منصور.سپیدار
بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]