س

  • سادات سجادی.مهسا بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • سرحدی.حمید شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • سعیدی اصل.محمد رضا مقایسه تأثیر عصاره‌ ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل‌ (Ferulago angulata) بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس،pH، آب‌اندازی و پارامترهای رنگی در ماست‌‌فراسودمند [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • سلطانی.مریم بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • سیامک.فاطمه بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • سید احمدی ممقانی.میر هاشم تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سین‌بیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آن‌ها [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • سیدی منصور.سپیدار بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]