بابایی.آرش
ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
بهبهانی.لیلا
تاثیر نیمپز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آنها
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
بهرام.سمیه
مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
بهرامی.سپیده
تولید نانوکامپوزیت پلیاتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
بهزاد.خلیل
بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
بی مکر.ماندانا
تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
بی مکر.ماندانا
امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
بیات.حسن
تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندامهای مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.)
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
بیرقی طوسی.شهرام
استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]