ب

  • بابایی.بابک ارزیابی شرایط بهینه استخراج بتایین از ملاس‌چغندرقند به روش‌کروماتوگرافی تعویض‌یونی [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • بارانی.معصومه اثر درجه برشتگی ‌نان‌ تافتون بر مقدار آکریل‌آمید و مقایسه دو روش‌آنزیم آسپاراژیناز و اسید استیک بر‌کاهش آن [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • بختیاری.محیا بررسی‌خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر‌پروسس لبنه بر پایه صمغ‌کاراگینان و پکتین [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • بهرامی.زهره تاثیر‌استفاده از فیبر‌رژیمی‌کنجاله زیتون در‌فرمولاسیون کیک اسفنجی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی‌آن [ دوره16, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • بهرامیان.الهه تولید‌کیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]