ت

  • تقدیری.شیما ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیز‌شده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیز‌آنزیمی [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • توریان.فهیمه اثر ضداکسایشی عصاره پوست مرکبات بر‌کنترل اکسایش روغن‌کانولا [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • توکلی پور.حمید ارزیابی ویژگی‌های بافتی و حسی پنیر پیتزای فرایند شده رژیمی بر‌پایه نشاسته اصلاح شده و نمک حاصل از جلبک دریایی [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]