ع

  • عابدیان کناری.سعید نوشیدنی فراسودمند ترکیبی‌حاوی عصاره‌هایگیاهان خانواده چلیپائیان جهت بهبود سیستم ایمنی [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • عالی.حسین اثر ضداکسایشی عصاره پوست مرکبات بر‌کنترل اکسایش روغن‌کانولا [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • عبداله زاده.ابوالقاسم بررسی‌تاثیر‌افزودن پکتین‌ و‌‌کنسانتره کشمش بر‌خصوصیات‌کمی و کیفی نان فاقد‌گلوتن حاصل از مخلوط‌آرد‌گاورس‌(Setaria italica) و آرد برنج [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • عبدوسی.وحید اثر برخی از تنظیم‌کننده‌های‌رشد،‌کیتوزان و اسانس‌دارچین بر بهبود‌کیفیت تغذیه ای و عمرپس‌از برداشت پرتقال‌رقم تامسون ناول [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • عزیزخانی.مریم اثر ضداکسایشی عصاره پوست مرکبات بر‌کنترل اکسایش روغن‌کانولا [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • عزیزی.محمد حسین ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیز‌شده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیز‌آنزیمی [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • عطای صالحی.اسماعیل فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاه‌بلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • عطای صالحی.اسماعیل فرمولاسیون‌کیک روغنی‌فراسودمند با استفاده از شیرین‌بیان و صمغ دانه‌"به" [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • عظیمی محله.اعظم تاثیر‌عصارةآزاد و ریزپوشانی‌شدة پونه بینالودی بر ویژگی‌های‌حسی ‌و میکروبی‌دوغ [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • عظیمی.افسانه تاثیر‌عصارةآزاد و ریزپوشانی‌شدة پونه بینالودی بر ویژگی‌های‌حسی ‌و میکروبی‌دوغ [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • علی جو.بهروز اثر برخی از تنظیم‌کننده‌های‌رشد،‌کیتوزان و اسانس‌دارچین بر بهبود‌کیفیت تغذیه ای و عمرپس‌از برداشت پرتقال‌رقم تامسون ناول [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • عیوض زاده.اورنگ ارزیابی‌خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی گوشت تازه بوقلمون ‌حاوی‌لاکتات سدیم نگهداری‌شده در انواع پاکت‌های‌چند‌لایه و اتمسفر‌اصلاح شده [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]