ع

  • عابدینی.علیرضا اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • عالیشاهی.علیرضا اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • عطای صالحی.اسماعیل فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • عمرانی.شکوفه بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]