ناطق.لیلا
تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
نظری فر.الناز
بهینهسازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
نوری.فهیمه
بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]