ن

  • ناطق.لیلا تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • نظری فر.الناز بهینه‌سازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • نوری.فهیمه بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]