کارآموز.نعیمه
بررسیتاثیرنانو لیپوزومها و باکتریهای میکروپوششی در سطوح متفاوت میکروانکپسوله برزندهمانیباکتریها طیذخیرهسازی
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
کاوه.شیما
تولید پروتئین هیدرولیزشده قارچ خوراکی با استفاده از آنزیمآلکالاز: بررسی تاثیر زمان هیدرولیز و غلظت پروتئین هیدرولیزشده بر قابلیت آنتیاکسیدانی آن
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
کلاته جاری.سپیده
اثر برخی از تنظیمکنندههایرشد،کیتوزان و اسانسدارچین بر بهبودکیفیت تغذیه ای و عمرپساز برداشت پرتقالرقم تامسون ناول
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
کلانتری.فرناز
ارزیابیخواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی گوشت تازه بوقلمون حاویلاکتات سدیم نگهداریشده در انواع پاکتهایچندلایه و اتمسفراصلاح شده
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]