ش

  • شاعری.آتوسا بررسی اثر فرآیند استخراج به روش‌های پرکولاسیون و مایکروویو بر ترکیبات زیست فعال جلبک قرمز Gracilariacorticata [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • شاهدی باغ خندان.محمد اثر درجه برشتگی ‌نان‌ تافتون بر مقدار آکریل‌آمید و مقایسه دو روش‌آنزیم آسپاراژیناز و اسید استیک بر‌کاهش آن [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • شاهسون تبریزی.آزاده فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاه‌بلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • شرایعی.پروین تاثیر‌عصارةآزاد و ریزپوشانی‌شدة پونه بینالودی بر ویژگی‌های‌حسی ‌و میکروبی‌دوغ [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • شریفی.اکرم بررسی‌خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر‌پروسس لبنه بر پایه صمغ‌کاراگینان و پکتین [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • شریفی.مهدی بررسی اثر عصاره گیاه شنگ بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی‌ و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتو باسیلوس کازئی [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • شفافی زنوزیان.مسعود بهینه‌سازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM) [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • شفافی زنوزیان.مسعود تأثیر‌غنی‌سازی با ایزوله سویا، آرد عدس، آلبومین و اسپیرولینا پلاتنسیس بر‌ ویژگی‌های‌کیفی نودل صنعتی [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • شهدادی.فاطمه تاثیر ژل آلوئه‌ورا و اسانس پوست لیمو (Citrus aurantifolia) بر ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو‌(Prunus armeniaca) در طی‌دوره انبارداری [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • شهیری طبرستانی.هدی تولید پروتئین هیدرولیز‌شده قارچ خوراکی با استفاده از آنزیم‌آلکالاز: بررسی تاثیر زمان هیدرولیز و غلظت پروتئین هیدرولیز‌شده بر قابلیت آنتی‌اکسیدانی آن [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • شیخ السلامی.زهرا فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاه‌بلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • شیخ السلامی.زهرا فرمولاسیون‌کیک روغنی‌فراسودمند با استفاده از شیرین‌بیان و صمغ دانه‌"به" [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]