شاعری.آتوسا
بررسی اثر فرآیند استخراج به روشهای پرکولاسیون و مایکروویو بر ترکیبات زیست فعال جلبک قرمز Gracilariacorticata
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
شاهدی باغ خندان.محمد
اثر درجه برشتگی نان تافتون بر مقدار آکریلآمید و مقایسه دو روشآنزیم آسپاراژیناز و اسید استیک برکاهش آن
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
شاهسون تبریزی.آزاده
فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاهبلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
شرایعی.پروین
تاثیرعصارةآزاد و ریزپوشانیشدة پونه بینالودی بر ویژگیهایحسی و میکروبیدوغ
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
شریفی.اکرم
بررسیخواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیرپروسس لبنه بر پایه صمغکاراگینان و پکتین
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
شریفی.مهدی
بررسی اثر عصاره گیاه شنگ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتو باسیلوس کازئی
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
شفافی زنوزیان.مسعود
بهینهسازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM)
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
شهدادی.فاطمه
تاثیر ژل آلوئهورا و اسانس پوست لیمو (Citrus aurantifolia) بر ویژگیهای کیفی میوه زردآلو(Prunus armeniaca) در طیدوره انبارداری
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
شهیری طبرستانی.هدی
تولید پروتئین هیدرولیزشده قارچ خوراکی با استفاده از آنزیمآلکالاز: بررسی تاثیر زمان هیدرولیز و غلظت پروتئین هیدرولیزشده بر قابلیت آنتیاکسیدانی آن
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
شیخ السلامی.زهرا
فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاهبلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
شیخ السلامی.زهرا
فرمولاسیونکیک روغنیفراسودمند با استفاده از شیرینبیان و صمغ دانه"به"
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]