ش

  • شاکریان.امیر مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • شاه حسینی.سید رسول ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم پولولان غنی‌شده با عصاره آزاد و ریز‌پوشانی‌شده گیاه شنگ به منظور‌کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • شاه حسینی.سید رسول بررسی‌خواص ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز‌شده امعاء و احشاء ماهی‌بیاح (Liza abu) [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • شرایعی.پروین بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • شریفی.اکرم تاثیر‌جایگزینی ساکارز با شربت ذرت‌ حاوی فروکتوز بالا روی‌خواص‌بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • شریفی.اکرم فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی‌خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی‌آن طی دوره نگهداری [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • شریفی.اکرم مدل‌سازی و بررسی‌خصوصیات‌کیفی‌کیک‌حاوی فیبر‌تفاله سیب‌ با استفاده از شبکه‌های‌عصبی‌مصنوعی [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • شکرزاده.محمد بررسی اثر جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره لوتئین و اسانس بنه در سوسیس‌40 درصد گوشت‌مرغ [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • شهاب لواسانی.علیرضا بهینه‌سازی دوغ ‌حاصل از شیر‌میش با استفاده از آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و اسانس‌کاکوتی [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • شهاب نوایی.فرشته بررسی‌کارایی صمغ‌های‌کربوکسی متیل سلولز و کاپاکاراگینان در پایدار سازی شیر‌کاکائو با پروتئین‌کاهش‌یافته [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • شهدادی.فاطمه بررسی‌تاثیر غلظت‌های مختلف ژل‌آلوئه ورا و نوع روش تولید بر‌خصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبی‌خمیر‌خرما [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • شهیدی.مصطفی بهبود‌کیفیت و ماندگاری‌نان بربری برپایه‌آرد‌کامل مخلوط با استفاده از خمیرترش ‌با تخمیر‌خودبخودی ‌خمیرترش‌حاوی‌لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • شهیری طبرستانی.هدی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • شیخ زاده.الهام نشانگر رنگی جدید بر پایه نانوفیبر سلولز به منظور پایش فساد گوشت [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]