شرایعی.پروین
تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
شریفی.اکرم
بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
شریفی.اکرم
تأثیر افزودن صمغ دانههای ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
شریفی.اکرم
بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
شریفی.اکرم
بررسی امکان تولید ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازیی و فیبرحاصل از ساقه ی ریحان و شوید
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
شریفی.اکرم
بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتیاکسیدانی و ماندگاری دونات
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
شریفی.اکرم
ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
شریفی.اکرم
تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگیهای پودر فوری بر پایه آرد برنج
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
شعبانپور.بهاره
تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
شواخی.فروغ
ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
شهیدی.مصطفی
تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
شهیدی.مصطفی
بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پریبیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]