ف

  • فاضل نجف آبادی.محمد بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • فاطمیان.حامد امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • فتح ابادی.ارزو امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • فرحناکی.عسگر بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]