ا

  • استادزاده.محبوبه مدلسازی پراکنده شدن ذرات فیتواسترول در امولسیون روغن/آب با استفاده از شبکه عصبی و رگرسیون چند متغیره [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • استیری.سید حسین تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • استیری.سید حسین بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • استیری.سید حسین بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • استیری.سید حسین بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • استیری.سید حسین بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • استیری.سید حسین بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • اسدی.غلامحسین بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • افشار.مهنوش تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگی‏های پودر فوری بر پایه آرد برنج [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • الهامی راد.امیر حسین تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • الهامی راد.امیر حسین بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • الهامی راد.امیر حسین ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • الهامی راد.امیرحسین بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • انتظاری.بهناز بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • انصاری.سارا بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • ایزدی.زهرا مدلسازی پراکنده شدن ذرات فیتواسترول در امولسیون روغن/آب با استفاده از شبکه عصبی و رگرسیون چند متغیره [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]