استادزاده.محبوبه
مدلسازی پراکنده شدن ذرات فیتواسترول در امولسیون روغن/آب با استفاده از شبکه عصبی و رگرسیون چند متغیره
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
استیری.سید حسین
تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
استیری.سید حسین
بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
استیری.سید حسین
بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
استیری.سید حسین
بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
استیری.سید حسین
بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
استیری.سید حسین
بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
اسدی.غلامحسین
بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
افشار.مهنوش
تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگیهای پودر فوری بر پایه آرد برنج
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
الهامی راد.امیر حسین
تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
الهامی راد.امیر حسین
بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
الهامی راد.امیر حسین
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
الهامی راد.امیرحسین
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
انتظاری.بهناز
بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتیاکسیدانی و ماندگاری دونات
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
انصاری.سارا
بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
ایزدی.زهرا
مدلسازی پراکنده شدن ذرات فیتواسترول در امولسیون روغن/آب با استفاده از شبکه عصبی و رگرسیون چند متغیره
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]