فتح الله طالقانی.داریوش
ارزیابی شرایط بهینه استخراج بتایین از ملاسچغندرقند به روشکروماتوگرافی تعویضیونی
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
فتحی.شهناز
تاثیر ژل آلوئهورا و اسانس پوست لیمو (Citrus aurantifolia) بر ویژگیهای کیفی میوه زردآلو(Prunus armeniaca) در طیدوره انبارداری
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
فتحی.میلاد
اثر درجه برشتگی نان تافتون بر مقدار آکریلآمید و مقایسه دو روشآنزیم آسپاراژیناز و اسید استیک برکاهش آن
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]