صفحه اصلی
درباره سند
تماس با ما
ثبت نام
ورود
درخواست سامانه
عنوان / کلیدواژه / DOI / DOR
نویسنده
نشریه
نوآوری در علوم و فناوری غذایی
موضوع نشریه
همه
--- علوم انساني ---
تاریخ
زبان و ادبیات
علوم سیاسی
علوم اجتماعی
علوم قرآن و حدیث
اخلاق
ادیان، مذاهب و عرفان
فلسفه و کلام
فقه و حقوق
روانشناسی
علوم تربیتی
کتابداری، آرشیو و نسخه پژوهی
تربیت بدنی
جغرافیا
اقتصاد
حسابداری
مالی
مدیریت
زبان انگلیسی
روانشناسی سلامت
فلسفه
--- علوم پایه ---
علوم
هواشناسی
آمار
ریاضی
زمین شناسی
زیست شناسی
محیط زیست
شیمی
فیزیک
--- فنی و مهندسی ---
برق و کامپیوتر
صنایع
عمران
فناوری
اطلاعات
مکانیک
مهندسی دریا
مواد و متالوژی
مهندسی شیمی ، نفت ، پلیمر
مهندسی معدن
مهندسی زلزله
مهندسی آب
مهندسی پزشکی
پدافند غیر عامل
میان رشتهای
--- کشاورزی ---
آب و خاک
اقتصاد کشاورزی
اکولوژی
باغبانی
بیوتكنولوژی و ژنتیك گیاهی
جنگلداری
مكانیزاسیون کشاورزی
زراعت
گیاهپزشکی
--- هنر و معماری ---
هنر
معماری
--- دامپزشکی ---
علوم دام
شیلات
دامپزشکی
--- حوزوی ---
--- منابع طبیعی ---
صنایع چوب و کاغذ
صنایع غذایی
علوم ترویج
آبخیزداری، بیابان، محیط زیست، مرتع
موضوع مقالات
همه
شماره
سال
دوره
صفحه
عملگر منطقی
فیلد جستجو
فیلد جستجو
همه
عنوان
کلیدواژه
DOI
DOR
نویسنده
جستجو
پیشرفته
صفحه اصلی
نمایه نویسندگان
همه
آ
ا
ب
پ
ت
ث
ج
چ
ح
خ
د
ذ
ر
ز
ژ
س
ش
ص
ض
ط
ظ
ع
غ
ف
ق
ک
گ
ل
م
ن
و
ه
ی
همه
دوره ها
دوره
16
دوره
15
دوره
14
دوره
13
دوره
12
دوره
11
دوره
10
دوره
9
دوره
8
دوره
7
دوره
6
دوره
5
دوره
4
دوره
3
دوره
2
دوره
1
ح
حاجی رستملو.بهاره
مدلسازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی
[
دوره
14,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
حاجی زاده.مرجان
تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن
[
دوره
14,
شماره
3
-
پاییز
سال
1401]
حداد خداپرست.محمد حسین
تأثیرآرد ذرت پیشژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگیهای بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن
[
دوره
14,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
حقانی.محمود
بررسی ویژگیهای شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسولهای گیاه چای سفید
[
دوره
14,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
حقانی.محمود
مدلسازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی
[
دوره
14,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
حقایق.غلامحسین
مدلسازی نرخ تنفس پرتقال رقم والنسیا حاوی پوشش اسانس آویشن شیرازی به منظور طراحی سیستم بستهبندی اتمفسر اصلاح شده
[
دوره
14,
شماره
1
-
بهار
سال
1401]
حقیقی.مریم
تاثیر پوششدهی ماهی قزلآلا با عصارههایچای، کیتوزان وچای دارچین-کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبیآن
[
دوره
14,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
حمزه.شبنم
تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی
[
دوره
14,
شماره
3
-
پاییز
سال
1401]
صفحه اصلی
نقشه سایت
تماس با ما
صفحه اصلی
نقشه سایت
تماس با ما
حقوق این وبسایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر
©
1403-1400
صفحه اصلی
|
عضویت/ ورود
|
درباره سند
|
تماس با ما
|
[English]
[العربية]
[en]
[ar]
IAU
عضویت/ ورود