آخرین اخبار نشریه
    فرآوری و ایمنی مواد غذایی ( علمی پژوهشی )
  • معرفي نشريه
    علمی

    نشریه مجله فرآوری و ایمنی مواد غذایی یکی از نشریات انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا است که تحت مسئولیت علمی سردبیر و هیات تحریریه منتشر می شود. فصلنامه علمی-پژوهشی فرآوری و ایمنی مواد غذایی به منظور گسترش و اعتلای تحقیقات علمی در زمینه فرآوری و ایمنی علوم و صنایع غذائی و ایجاد ارتباط و هماهنگی بین محققین، کارشناسان و دانشجویان در دانشگاهها و مو سسات تحقیقاتی و همچنین برای توسعه مرزهای دانش از سال ۱۴۰۰ منتشر شده است. این مجله مقالات اصیل تحقیقی در زمینه علوم و صنایع غذائی و موضوعات مرتبط در این زمینه که برای اولین بار ارائه می شوند را با داوری علمی و فنی پذیرفته و منتشر می نماید. هیات تحریریه مجله فرآوری و ایمنی مواد غذایی از تمامی استادان، پژوهشگران و صاحبنظران دعوت می نماید تا با ارسال مقاله های ارزنده خود این مجله را درراه رسیدن به اهداف مذکور یاری کنند


    آخرین مقالات منتشر شده
    پربازدیدترین مقالات
    مقالات در انتظار انتشار

    ابر واژگان

  • صاحب امتیاز
    دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا

    دوره انتشار: فصلنامه
    پست الکترونیک
    نشانی
    jfps@iauvaramin.ac.ir jfps.varamin@gmail.com آدرس پستی: ورامین، میدان رازی، خیابان دانشگاه، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا، دفتر مجله فرآوری و ایمنی مواد غذایی، کدپستی 3371857554 تلفن: 36226787-021 نمابر: 36224990-021
    تلفن
    کد پستی

    جستجو

    بانک ها و نمایه ها

    آمار مقالات

    تعداد دوره‌ها 3
    تعداد شماره ها 11
    مقالات چاپ شده 63
    تعداد نویسندگان 102
    تعداد مشاهده مقاله 14015
    تعداد دانلود مقاله 3584
    تعداد مقالات ارسال شده 125
    تعداد مقالات رد شده 1
    تعداد مقالات پذیرفته شده 79
    درصد پذیرش 57 %
    زمان پذیرش(روز) 79
    تعداد داوران 4
    آخرین به روزرسانی 1403/09/03