معرفي نشريه
علمی
نشریه مجله فرآوری و ایمنی مواد غذایی یکی از نشریات انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا است که تحت مسئولیت علمی سردبیر و هیات تحریریه منتشر می شود. فصلنامه علمی-پژوهشی فرآوری و ایمنی مواد غذایی به منظور گسترش و اعتلای تحقیقات علمی در زمینه فرآوری و ایمنی علوم و صنایع غذائی و ایجاد ارتباط و هماهنگی بین محققین، کارشناسان و دانشجویان در دانشگاهها و مو سسات تحقیقاتی و همچنین برای توسعه مرزهای دانش از سال ۱۴۰۰ منتشر شده است. این مجله مقالات اصیل تحقیقی در زمینه علوم و صنایع غذائی و موضوعات مرتبط در این زمینه که برای اولین بار ارائه می شوند را با داوری علمی و فنی پذیرفته و منتشر می نماید. هیات تحریریه مجله فرآوری و ایمنی مواد غذایی از تمامی استادان، پژوهشگران و صاحبنظران دعوت می نماید تا با ارسال مقاله های ارزنده خود این مجله را درراه رسیدن به اهداف مذکور یاری کنند
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بررسی اثر بیوچار و سوپر جاذب بر گیاه پالایی خاکهای آلوده به کادمیوم به وسیله گیاه آفتابگردان (Helianthus annuus L .)
آرش برزو * ، محمد رضا ممیزی ، علیرضا نوروزیشماره 2 , دوره 3 , تابستان 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - قندهای مصنوعی در صنایع آشامیدنی و ارتباط آن با امنیت غذایی
بیژن خورشید پور نوبندگانی * ، زینب اسماعیلی * ، سارا عباسی ورده *شماره 2 , دوره 3 , تابستان 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - مروری بر جایگزینهای شکر: مانیتول و مالتیتول
ماندانا زورمند * ، شیلا برنجی *شماره 2 , دوره 3 , تابستان 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی میزان و سهم اثر عوامل مدیریتی(پرسنلی، بهداشتی و تغذیه ای) بر تلفات معمول در مرغداریهای شرق استان تهران
راحله طباطبایی شیرازانی ، کاظم کریمی * ، قباد عسکریشماره 2 , دوره 3 , تابستان 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی انواع مواد ضدمیکروبی موثر در بستهبندی و امنیت مواد غذایی
جواد بدرلو * ، مهدی رسولی ، سروه احمدیشماره 2 , دوره 3 , تابستان 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی فراسودمند
علیرضا سعید گوهری ، لیلا ناطقی *شماره 2 , دوره 3 , تابستان 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - تاثیر اصلاح خاکهای شور و سدیمی بر خصوصیات آنها
پیمان عزیزی *شماره 2 , دوره 3 , تابستان 1402
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - آنزیم های موجود در شیر
ماندانا زورمند * ، مهناز هاشمی روان *شماره 1 , دوره 3 , بهار 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی
عاطفه علیایی ، شیلا برنجی ، زهره یحیایی سویانی ، لیلا ناطقی *شماره 3 , دوره 2 , پاییز 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی استفاده از آنزیم پلیگالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه
مروا حسینی * ، مهناز هاشمی روان *شماره 4 , دوره 2 , زمستان 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - ارزیابی ریسک بهداشتی فلزات سرب و کادمیوم در ماهی سرخو (Bloch, 1790 Lutjanus erythropterus ) در بندر امام حسن
سعید احمدی ، محمد ابراهیم زاده * ، عبدالرحیم پذیرا ، سید عبدالمجید موسوی *شماره 2 , دوره 1 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - استخراج ژلاتین از پای مرغ و کاربرد آن در صنایع غذایی
زهره یحیایی صوفیانی ، محسن میلانی *شماره 3 , دوره 2 , پاییز 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - مروری بر جایگزینهای شکر: مانیتول و مالتیتول
ماندانا زورمند * ، شیلا برنجی *شماره 2 , دوره 3 , تابستان 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - ویژگیها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی
مروا حسینی * ، رضوان پوراحمد *شماره 4 , دوره 2 , زمستان 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
8 - اثر بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب
فریبا شیبانی ، سیمین اسداللهی * ، محمدرضا اسحاقیشماره 1 , دوره 1 , بهار 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
9 - تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب گیلاس، انگور قرمز و زرشک
مهدیه سادات آذرفام ، مهناز هاشمی روان * ، سیمین اسدالهیشماره 1 , دوره 1 , بهار 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
10 - تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایهای تخمیری
بیژن خورشیدپور * ، مهناز هاشمی روان ، سعیده اعیانی فرد ، زهره یحیایی صوفیانیشماره 1 , دوره 1 , بهار 1400