• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 3
  • شماره1 دوره3
  • 1
    شماره 1 دوره 3 بهار 1402

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - مروری بر عوامل موثر بر ویژگی‌های بافت و رئولوژی خمیر نان جهت ارتقا امنیت غذایی
        آسیه حسن زاده زهرا صالحی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی دیدگاه مدیران گاوداری‌های شیری استان تهران درباره‌ی به‌کارگیری زنان در مزرعه
        سمیه پورسلیمان کاظم کریمی محمد رضا سلیمانپور
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - آنزیم های موجود در شیر
        ماندانا زورمند مهناز هاشمی روان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی عوامل مدیریتی موثر بر امنیت غذایی
        جواد بدرلو محمد رضا سلیمانپور سروه احمدی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی تاثیر و نقش شیرین کننده‌ها بر ویژگی‌های رئولوژیکی مواد غذایی
        آسیه حسن زاده رقیه سامانی پور
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - اثر جایگزینی زایلیتول و شربت فروکتوز به جای ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مربای سیب
        داود بهروز محمد رضا اسحاقی بیژن خورشید پور
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود