فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا علی اکبر کمالی اردکانی فریبا عابدی اردکانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - سویق : مکمل غذایی فراسودمند، میراثی به جامانده از دوران کهن علی اکبر همتی نژاد فهیمه سالمی فاطمه تاجیک دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - مروری بر بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی مروا حسینی پیمان رجایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مروری بر کاربردهای گیاه دارویی هندوانه ابوجهل از طب سنتی تا صنایع غذایی مجتبی ضیائی مسعود دل آشوب دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تکنولوژی اکستروژن و کاربردهای آن در صنایع غذایی: یک مقاله مروری فریبا زاهدی اردکانی محمد رضا اسحاقی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - غذای پایدار، محور اصلی توسعه سمیه فرهنگ هولیقی فاطمه حیدری دالنجان آیلین بهداشتی خسروشاهی