فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - مقاله مروری سس ماهی تخمیری فاطمه کاویان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - استخراج ژلاتین از پای مرغ و کاربرد آن در صنایع غذایی زهره یحیایی صوفیانی محسن میلانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - مقاله مروری خواص کاربردی و آنتیاکسیدانی زنجبیل اعظم ریوندی فاطمه کاویان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - ویژگیهای حسی پنیر پرو بیوتیک شراره شهبازی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - اثرات کانیهای رس در آلودگی خاک پیمان عزیزی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی عاطفه علیایی شیلا برنجی زهره یحیایی سویانی لیلا ناطقی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - مدل سازی ریاضی کاهش رطوبت رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک مهدی ترکیان بلداجی