• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 2
  • شماره3 دوره2
  • 3
    شماره 3 دوره 2 پاییز 1401

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - مقاله مروری سس ماهی تخمیری
        فاطمه کاویان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - استخراج ژلاتین از پای مرغ و کاربرد آن در صنایع غذایی
        زهره یحیایی صوفیانی محسن میلانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - مقاله مروری خواص کاربردی و آنتی‌اکسیدانی زنجبیل
        اعظم ریوندی فاطمه کاویان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - ویژگی‌های حسی پنیر پرو بیوتیک
        شراره شهبازی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - اثرات کانیهای رس در آلودگی خاک
        پیمان عزیزی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی
        عاطفه علیایی شیلا برنجی زهره یحیایی سویانی لیلا ناطقی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - مدل سازی ریاضی کاهش رطوبت رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک
        مهدی ترکیان بلداجی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود