• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 2
  • شماره4 دوره2
  • 4
    شماره 4 دوره 2 زمستان 1401

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع
        معصومه دلفانی مهناز هاشمی روان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - مروری براستفاده از صمغ‌ها در تولید نانوکپسول‌های بر پایه‌ بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی
        علیرضا سعیدگوهری لیلا ناطقی لادن رشیدی شیلا برنجی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - اثر گرادیان ولتاژ بر هدایت الکتریکی رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک
        مهدی ترکیان بلداجی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - ویژگی‌ها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی
        مروا حسینی رضوان پوراحمد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی شواهدی از برابری جنسیتی، توانمندسازی زنان و سیستم‌های کشاورزی و غذایی
        امیر معمارزاده‌کیانی الهام عموئی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی استفاده از آنزیم پلی‌گالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه
        مروا حسینی مهناز هاشمی روان
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود