• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 2
  • شماره1 دوره2
  • 1
    شماره 1 دوره 2 بهار 1401

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
        لیلا ناطقی امیر اهنگربهان عاطفه محمد قلی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - مروری بر تولید پروتئین تک یاخته از ضایعات
        نهایه نجفی پیمان رجایی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - مروری بر تولید روغن تک سلولی از ضایعات مواد غذایی
        نهایه نجفی پیمان رجایی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - مروری بر روش های بیولوژیکی کاهش مایکوتوکسین در شیر و فرآورده های لبنی
        فرشته خیری مرجانه صداقتی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - کاربرد روش فراصوت در استخراج عصاره‌های گیاهی
        فاطمه کاویان محمد مسجدی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - مقاله مروری خواص کاربردی و آنتی‌اکسیدانی زنجبیل
        فاطمه کاویان اعظم ریوندی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود