رحمانی.زینب
بررسی اثر پلاسمای سرد ضد سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در گلاب
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]
رحیمی فرد.ناهید
بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری باسیلوس سرئوس در شیرخشک نوزاد و موادغذایی حاوی شیرخشک
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
رحیمی گلوگاهی.دل آسا
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]
رحیمی.ابراهیم
فراوانی ژنهای اتصال در ایزولههای استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از فراوردههای لبنی در شهرستان شهرکرد
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]
رحیمی.ابراهیم
مروری بر سودوموناس آئروژینوزا در محیط: پاتوژنز، مقاومت آنتیبیوتیکی، تنوع ژنتیکی و روش های حذف از آب آشامیدنی
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
رحیمی.ابراهیم
بررسی ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره هستههای انگور واریتههای ایرانی و ارزیابی تأثیر ضدمیکروبی بر روی پاتوژنهای بیماریزا جدا شده از طیور
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
رحیمی.دل آسا
شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضد قارچیEnterococcus faecium جدا شده از عسل طبیعی
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
رضوان موسوی ندوشن.رضوان
بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری باسیلوس سرئوس در شیرخشک نوزاد و موادغذایی حاوی شیرخشک
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
روزبه نصیرایی.لیلا
بررسی امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
رهنما.پریا
بررسی امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
ریزوندی.گلناز
بررسی آلودگی به آفلاتوکسین M1 در کشک پاستوریزه و کشک خشک در استان اصفهان با استفاده از روش الایزا در سال 1395
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1402]