ر

  • رحمانی.زینب بررسی اثر پلاسمای سرد ضد سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در گلاب [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • رحیمی فرد.ناهید بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری باسیلوس سرئوس در شیرخشک نوزاد و موادغذایی حاوی شیرخشک [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • رحیمی گلوگاهی.دل آسا ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد‌قارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • رحیمی.ابراهیم فراوانی ژن‌های اتصال در ایزوله‌های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از فراورده‌های لبنی در شهرستان شهرکرد [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • رحیمی.ابراهیم مروری بر سودوموناس آئروژینوزا در محیط: پاتوژنز، مقاومت آنتی‌بیوتیکی، تنوع ژنتیکی و روش های حذف از آب آشامیدنی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • رحیمی.ابراهیم بررسی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره هسته‌های انگور واریته‌های ایرانی و ارزیابی تأثیر ضدمیکروبی بر روی پاتوژن‌های بیماری‌زا جدا شده از طیور [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • رحیمی.دل آسا شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد قارچیEnterococcus faecium جدا شده از عسل طبیعی [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • رضوان موسوی ندوشن.رضوان بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری باسیلوس سرئوس در شیرخشک نوزاد و موادغذایی حاوی شیرخشک [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • روزبه نصیرایی.لیلا بررسی ‌امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • رهنما.پریا بررسی ‌امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • ریزوندی.گلناز بررسی آلودگی به آفلاتوکسین M1 در کشک پاستوریزه و کشک خشک در استان اصفهان با استفاده از روش الایزا در سال 1395 [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]