رحیمی.ابراهیم
مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
رحیمی.ابراهیم
بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
رومیانی.لاله
بررسی شاخصهای شیمیایی، میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقرهای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد
[
دوره4,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
رئیسی.مهدی
مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان
[
دوره4,
شماره
2
- تابستانسال
1396]