ر

  • رحیمی.ابراهیم بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری [ دوره4, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • رحیمی.ابراهیم مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی [ دوره4, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • رومیانی.لاله بررسی شاخص‌های شیمیایی، میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقره‌ای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد [ دوره4, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • رئیسی.مهدی مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان [ دوره4, شماره 2 - تابستان سال 1396]