ر

  • رحیمی.ابراهیم بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • رحیمی.ابراهیم جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • رحیمی.ابراهیم بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • رمضان پور.سیده ساناز بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • رومیانی.لاله تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • رئیسی.پرتو مروری بر مخاطرات ناشی از ویبریو در غذاهای دریائی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • رئیسی.مهدی مروری بر مخاطرات ناشی از ویبریو در غذاهای دریائی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]