فتاحی.رزا
مروری بر مخاطرات ناشی از ویبریو در غذاهای دریائی
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
فدوی.ابوالفضل
تغییرات شاخصهای حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
فرهوش.امید
ارزیابی اثر ضد میکروبی فیلمهای تهیه شده از کیتوزان حاوی اسانس اسطوخدوس بر روی برخی از باکتری های غذازاد
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
فضائلی.حسن
آلودگی میکروبی و غلظت سموم آفلاتوکسین در محصول فرعی پسته
[
دوره3,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
فضل ارا.علی
بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
فضل آرا.علی
تاثیر مدت زمان مواجهه با آب الکترولیز شده خنثی بر کاهش آلودگی به سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی در پوست و فیله ماکیان تازه
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
فضل آرا.علی
بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقهی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
فضلی بزاز.بی بی صدیقه
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی
[
دوره3,
شماره
4
- زمستانسال
1395]