ف

  • فتاحی.رزا مروری بر مخاطرات ناشی از ویبریو در غذاهای دریائی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • فدوی.ابوالفضل تغییرات شاخص‌های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • فرهوش.امید ارزیابی اثر ضد میکروبی فیلم‌های تهیه شده از کیتوزان حاوی اسانس اسطوخدوس بر روی برخی از باکتری های غذازاد [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • فضائلی.حسن آلودگی میکروبی و غلظت سموم آفلاتوکسین در محصول فرعی پسته [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • فضل ارا.علی بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • فضل آرا.علی تاثیر مدت زمان مواجهه با آب الکترولیز شده خنثی بر کاهش آلودگی به سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی در پوست و فیله ماکیان تازه [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • فضل آرا.علی بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقه‌ی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • فضلی بزاز.بی بی صدیقه بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]