فتحی مقدم.فاطمه
تاثیر فیلم پروتئین میوفیبریلار در ترکیب با اسانس آویشن شیرازی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی شوریده
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
فرومندی.مریم
اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله قزلآلا در طی نگهداری در یخچال
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
فضل ارا.علی
اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
فضل آرا.علی
بررسی مقایسه ای روشهای امپدانس، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]