عامری.عبدالغنی
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
عباسپور انبی.اسد
مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
عرب.شهره
جداسازی باکتریهای اسیدلاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
عطای صالحی.اسماعیل
شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
علی اصغری.مریم
بررسی اثرات ضد قارچی نانو ذره گرافن بر آسپرژیلوس نایجر و پنی سیلیوم سیترینوم
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
علیمحمدی.افشین
مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روشهای دیسک دیفیوژن و چاهکگذاری
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]