م

  • محبی.عبدالناصر مطالعه اثر عصاره‌های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • محسنی سی سخت.پروین مطالعه اثر عصاره‌های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • محمدزاده فریزهندی.زهرا بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر، سبوس جودوسر، آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • محمدی دیدارگاهی.ریحانه مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • محمدی.فروغ فراوانی توکسین سندرم شوک توکسیک-1 در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس بدست آمده از شیر دام های مبتلا به ورم پستان در ایران: مطالعه مروری نظام مند و فراتحلیل [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • مرادی.بیژن شناسایی ایزوله‌های انتروکوکوس و پدیوکوکوس پروبیوتیک جدا شده از دو فراورده غذایی سنتی تخمیری شیری - غلاته ایرانی (کشک زرد و ترخینه) [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • مطلبی.عباسعلی بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونه‌های شیر مخزن دامداری‌های استان تهران [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • معتمدی.حسین گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • مقدم.محمد تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • مقصودلو.یحیی شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • ممتاز.حسن ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • ممتاز.حسن تایپینگ ایزوله‌های اسینتوباکتر‌بومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادف‌یابی چند‌جایگاهی (MLST) [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • منصوری.نرجس تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • موحد.سارا بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • مومنی.حسین انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • مویدی.علی شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • مهاجری.پرویز تایپینگ ایزوله‌های اسینتوباکتر‌بومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادف‌یابی چند‌جایگاهی (MLST) [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • مهدوی.سامان بررسی فراوانی ژن های کمپلکس NHE در باکتری های باسیلوس سرئوس جدا شده از شیر گاوان شهر تبریز [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • مهربان سنگ آتش.معصومه مطالعه اثرات ضدقارچی اسانس گل بی مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]