مجدر لنگرودی.علی
مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
محمودی.رزاق
ردیابی ژن های حدت و انتروتوکسین در سویه های سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از نمونه های گوشت و تخم مرغ با روش Multiplex PCR
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
مرادی.مهران
خصوصیات ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
مشاک.زهره
بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی
[
دوره3,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
مشاک.زهره
ارزیابی اثر ضد میکروبی فیلمهای تهیه شده از کیتوزان حاوی اسانس اسطوخدوس بر روی برخی از باکتری های غذازاد
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
مشتاقی.حمدالله
تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
مشتاقی.حمدالله
اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
مقدس کیا.احسان
مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
ملک زاده.جمال
تاثیر مدت زمان مواجهه با آب الکترولیز شده خنثی بر کاهش آلودگی به سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی در پوست و فیله ماکیان تازه
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
ممتاز.حسن
بررسی الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک
[
دوره3,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
موالی زاده.احمد
بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقهی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
موسوی.غلامعباس
بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
میرزایی.حمید
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا
[
دوره3,
شماره
4
- زمستانسال
1395]