شاکری.پیروز
آلودگی میکروبی و غلظت سموم آفلاتوکسین در محصول فرعی پسته
[
دوره3,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
شاکریان.امیر
گونه های کمپیلوباکتر به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در قارچ های دکمه ای خوراکی( Agaricus mushrooms )
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
شاه حسینی.غلامرضا
بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی
[
دوره3,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
شایق.جلال
باکتریهای اسپوردار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجانشرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونهای
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
شفافی زنوزیان.مسعود
اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
شهابی.نسیم
خصوصیات ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]