ش

  • شاکری.پیروز آلودگی میکروبی و غلظت سموم آفلاتوکسین در محصول فرعی پسته [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • شاکریان.امیر گونه های کمپیلوباکتر به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در قارچ های دکمه ای خوراکی( Agaricus mushrooms ) [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • شاه حسینی.غلامرضا بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • شایق.جلال باکتری‌های اسپوردار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجان‌شرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونه‌ای [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • شفافی زنوزیان.مسعود اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • شهابی.نسیم خصوصیات ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]