شاکریان.امیر
مروری بر سودوموناس آئروژینوزا در محیط: پاتوژنز، مقاومت آنتیبیوتیکی، تنوع ژنتیکی و روش های حذف از آب آشامیدنی
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
شویکلو.امیررضا
ارزیابی انطباق کیفیت بهداشتی برخی از محصولات لبنی محلی با استانداردهای ملی و ضوابط بهداشتی کسب و کارهای خانگی
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
شهریاری.سارا
شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضد قارچیEnterococcus faecium جدا شده از عسل طبیعی
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
شهیری طبرستانی.هدی
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]