ا

  • ابراهیم زاده موسوی.زینب السادات بررسی توانایی رشد لاکتو باسیلوس پلانتاروم بر روی محیط کشت کنجاله کنجد [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • ابراهیمی.مریم شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد قارچیEnterococcus faecium جدا شده از عسل طبیعی [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • احمدی دستگردی.آسیه تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات شیمیایی و میکروبی دسر لبنی شکلاتی کم کالری [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • ارباب سلیمانی.نازیلا مطالعه اثر باکتری ﭘروبیوتیک لاکتوباسیلوس ﭘلانتاروم بر استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده اسلایم [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • اسکندری.مطهره بررسی تاثیر مهاری پروبیوتیک مهندسی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد سالمونلا انتریتیدیس [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • اعلمی.مهران ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد‌قارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • افشار.نسیم جداسازی و شناسایی باکتری‌های مشابه با باکتری بیفیدوباکتریوم از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آن‌ها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • الهی.سمیه ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399 [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • امیدی.بیگم بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری باسیلوس سرئوس در شیرخشک نوزاد و موادغذایی حاوی شیرخشک [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • امینی.کیومرث جداسازی و شناسایی باکتری‌های مشابه با باکتری بیفیدوباکتریوم از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آن‌ها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • انرجان.نویده استخراج عصاره بره‌موم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]