ابراهیم زاده موسوی.زینب السادات
بررسی توانایی رشد لاکتو باسیلوس پلانتاروم بر روی محیط کشت کنجاله کنجد
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]
ابراهیمی.مریم
شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضد قارچیEnterococcus faecium جدا شده از عسل طبیعی
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
احمدی دستگردی.آسیه
تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات شیمیایی و میکروبی دسر لبنی شکلاتی کم کالری
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]
ارباب سلیمانی.نازیلا
مطالعه اثر باکتری ﭘروبیوتیک لاکتوباسیلوس ﭘلانتاروم بر استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده اسلایم
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
اسکندری.مطهره
بررسی تاثیر مهاری پروبیوتیک مهندسی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد سالمونلا انتریتیدیس
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
اعلمی.مهران
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]
افشار.نسیم
جداسازی و شناسایی باکتریهای مشابه با باکتری بیفیدوباکتریوم از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
الهی.سمیه
ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
امیدی.بیگم
بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری باسیلوس سرئوس در شیرخشک نوزاد و موادغذایی حاوی شیرخشک
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
امینی.کیومرث
جداسازی و شناسایی باکتریهای مشابه با باکتری بیفیدوباکتریوم از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
انرجان.نویده
استخراج عصاره برهموم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1402]