ابراهیمی.مریم
ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
ابراهیمی.ناهید
تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر
[
دوره5,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
احسان بخش.معصومه
ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
اسحاقی.محمد رضا
غنیسازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرینبیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری
[
دوره5,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
اکبریان موغاری.علی
اثر الیگوفروکتوز و نوع کشت میکروبی بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زندهمانی باکتری-های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
امیری سامانی.سارا
افزایش زندهمانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین
[
دوره5,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
امیری.صابر
تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه سیب و زنجبیل
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]
امین الرعایا.کیوان
مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1397]