ا

  • ابراهیمی.مریم ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش‌های‌ سبوس گندم و سبوس برنج [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • ابراهیمی.ناهید تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر [ دوره5, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • احسان بخش.معصومه ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش‌های‌ سبوس گندم و سبوس برنج [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • احمدی پور.الهام خاصیت ضد کپکی پوشش آلژینات حاوی اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) روی نان [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • اسحاقی.محمد رضا غنی‌سازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرین‌بیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری [ دوره5, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • اکبریان موغاری.علی اثر الیگوفروکتوز و نوع کشت میکروبی بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زنده‌مانی باکتری-های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • امیری سامانی.سارا افزایش زنده‌مانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین [ دوره5, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • امیری.صابر تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه‏ سیب و زنجبیل [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • امین الرعایا.کیوان مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1397]