احسانی.علی
مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
اربابی.محسن
بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
اغبادرانی.زینب
بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونههای لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
الهامی راد.امیر حسین
اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]
امینی.فاطمه
اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
انصاری.مهسا
بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونههای لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی
[
دوره3,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
ایوبی نژاد.لیلی
مطالعه اثر ضد باکتریایی و سینرژیستی عصاره گیاه انگشتانه (Digitalis nervusa) و آنتی بیوتیک Ciprofloxacin بر استافیلوککوس اورئوس
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1395]