ا

  • احسانی.علی مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • اربابی.محسن بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • اغبادرانی.زینب بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • الهامی راد.امیر حسین اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • امینی.فاطمه اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • انصاری.مهسا بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • ایوبی نژاد.لیلی مطالعه اثر ضد باکتریایی و سینرژیستی عصاره گیاه انگشتانه (Digitalis nervusa) و آنتی بیوتیک Ciprofloxacin بر استافیلوککوس اورئوس [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]