ش

  • شرافتی چالشتری.علی بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • شعیبی.شهرام بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آن‌ها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • شعیبی.شهرام اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • شکوهی زاده.لیلی تایپینگ ایزوله‌های اسینتوباکتر‌بومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادف‌یابی چند‌جایگاهی (MLST) [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • شهاب لواسانی.علیرضا تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • شهاب لواسانی.علیرضا بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]