شرافتی چالشتری.علی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
شعیبی.شهرام
بررسی مقایسهای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آنها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
شعیبی.شهرام
اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
شکوهی زاده.لیلی
تایپینگ ایزولههای اسینتوباکتربومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادفیابی چندجایگاهی (MLST)
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
شهاب لواسانی.علیرضا
تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
شهاب لواسانی.علیرضا
بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]