ب

  • بحرینی.معصومه تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • بخشی نژاد.محمود تعیین تأثیر افزایش سطح عمومی قیمت‌ها بر بهداشت مواد غذایی: بررسی گذشته نگر [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • برادران.غلامرضا مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • برزگر دولت آبادی.مریم انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • بشیری.معصومه بشیری انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • بهادری راد.علی بررسی مقایسه ای روش‌های امپدانس‏‏، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]