بحرینی.معصومه
تاثیر عصارههای گیاهی و بستهبندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتیاکسیدانی ریحان
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
بخشی نژاد.محمود
تعیین تأثیر افزایش سطح عمومی قیمتها بر بهداشت مواد غذایی: بررسی گذشته نگر
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
برادران.غلامرضا
مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
برزگر دولت آبادی.مریم
انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
بشیری.معصومه بشیری
انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
بهادری راد.علی
بررسی مقایسه ای روشهای امپدانس، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]