ب

  • بارانی بناب.حمید کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه‌های لبنی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392 [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1393]
  • بشیری.معصومه مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلی مراز [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • بهرامی اصل.فرشاد مطالعه آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی (مطالعه موردی:شهرستان ارومیه) [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1393]
  • بهرامیان.سمیرا بررسی تاثیر دود مایع و اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) بر لاکتوباسیلوس بولگاریکوس [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]
  • بیات.منصور بررسی میزان تأثیر نانو اسانس‌های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه‌های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1393]