قاسمی سپرو.نفیسه
ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانهگذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
قربانی رنجبری.علی
مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
قربانی رنجبری.فاطمه
مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
قربانی رنجبری.نازنین
مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]