محتشمی.مهناز
بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
محمدی.وحید
اثر مکمل جیره های برگ زیتون و پونه ی کوهی بر عملکرد، اکسیداسیون و فلور میکروبی گوشت سینه ی جوجه های گوشتی
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
مشتاقی.حمداله
تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
مطلبی.عباسعلی
مطالعه شیوع، مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتور های حدت در ایزوله های پسودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گوشت خام
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
معطر.فریبرز
مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر باکتری های غذازاد در محیط مدل
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
ملک پور.فاطمه
مطالعه اثرات ضد میکروبی قطران دود پزشکی کلپوره (L Teucrium polium) بر میکروارگانیسمهای غذازاد در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
ممتاز.حسن
ردیابی و بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های لیستریا مونوسایتوژنژ جدا شده از کشک و پنیر
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
ممتاز.حسن
میزان آلودگی و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایه های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از ماهی و میگو صید شده از خلیج فارس
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
موثق.محمدحسین
بررسی اثر عصاره هیدروالکلی مرزه سهندیکا و تریسدیم فسفات بر تشکیل بیوفیلم در باکتری سالمونلا تایفیموریوم جدا شده از طیور
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
مهربان سنگ آتش.معصومه
بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسمهای بیماریزا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
مهربان سنگ آتش.معصومه
بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
مهربان.اعظم
بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسمهای بیماریزا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
مهربان.اعظم
بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
میرزایی.حمید
جداسازی و بررسی برخی از ویژگیهای پروبیوتیکی آنتروکوکها در شیر گاو جرسی و فرآورده-های تخمیری آن در قم
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
میرزائی تاش.امید
بررسی لاکتوباسیل های جدا سازی شده از پنیر سنتی مراغه و بررسی قدرت تولید اسید توسط آنها در زمان و دماهای مختلف
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]