د

  • درستی.کیمیا مقایسه تابش فرابنفش سی و پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی آب آلبالو [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • دیدار.زهره بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • دیدار.زهره بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • دیدار.زهره بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]