خ

  • خاکی پور.نازنین ارزیابی اثر اسانس علف لیمو (Cymbopogon citratus) بر میکروارگانیسم‌های آلوده کننده غذا [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • خسروشاهی اصل.اصغر بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • خندقی.جلیل ارزیابی خواص پروبیوتیکی گونه‌های انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم جدا‌شده از پنیر پوستی استان گیلان در سال 1399 [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • خوشخو.ژاله تاثیر روغن فرار زیره سیاه، املاح صفراوی و نمک بر پایداری باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (ATCC4356) [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]