List of articles (by subject)
-
Open Access Article
1 - اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو
رقیه اشرفی یورقانلو لاله مهریار -
Open Access Article
2 - ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب
فروغ شواخی رقیه سکوتی فر سلاله پروین نژاد آیدا دادخواه -
Open Access Article
3 - ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه
وحید کوشکی آرش بابایی معصومه مهربان سنگ آتش امید صفری -
Open Access Article
4 - The Effect Ef Tragopogon Collinus Extract On Physicochemical, Microbial And Sensory Properties Of Probiotic Yogurt Containing Lactobacillus Casei
Mohammad Maleki Peiman Ariayi Mahdi Sharifi Soltani -
Open Access Article
5 - ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجهفرنگی پالپدار
مهسا نکته سنج اول عیسی جاهد ریحانه مهدیان مجتبی آذری آنپار -
Open Access Article
6 - تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک
زهرا همتی اردلی محمد حجت السلامی ساحل سها -
Open Access Article
7 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا
الهه فقیه زاده گرجی اکرم شریفی -
Open Access Article
8 - تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سینبیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آنها
میر هاشم سید احمدی ممقانی آیناز علیزاده سیده هما فصیح نیا -
Open Access Article
9 - Study of Changes in Encapsulated and Free Microbial Load of Industrial Synbiotic Juices by Method RSM-D-Optimal with Split Plot
Mohammadyar Hosseini Mohammad Alizadeh Mahmoud Rezazad Bari -
Open Access Article
10 - مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری
آتوسا فرخ محمد رضا احسانی نسرین مؤیدنیا رضا عزیزی نژاد -
Open Access Article
11 - بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک
سپیده قره یخه امیر حسین الهامی لیلا ناطقی کامبیز ورمیرا -
Open Access Article
12 - Production of Functional Sponge Cake Using Nettle-Fenugreek and Nettle-MT and Optimization of Its Formulation by Mixture Design Method
Fariba Ataei Novkabadi mohammad Hojjatoleslamy Hajar Abbasi -
Open Access Article
13 - ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora)
فاطمه علی محمدی َشبنم حقیقت خواجوی رضا صفری -
Open Access Article
14 - Investigation of Physicochemical, Rheological and Microbial Properties of Symbiotic Tomato Sauce
Mohsen Vazifedoost -
Open Access Article
15 - Investigation into Physicochemical and Sensorial Properties of Malt Drink Produced with Millet and Barley Malts
Mahsa Mozaffari Ebrahim Hosseini -
Open Access Article
16 - Evaluation Possibility of Replacing Sodium Nitrate with Crocin Pigments and Essential Paprika in Holland Sausage (70% Chicken) and Its Antioxidant, Antimicrobial and Sensory Properties
Sepideh Soltani Leila Nateghi Kian Pahlevan Afshari -
Open Access Article
17 - Investigation the Characteristics of Dark Chocolate Containing White Tea Plant Extracts and Microcapsules
Somayeh Shahbazi Zohreh Didar Mohsen Vazifeh Doost Mostafa Shahidi Noghabi Eisa Jahed -
Open Access Article
18 - The Effect of Cumin Essential Oil Stress on Survival and Stability of Lactobacillus casei in Probiotic Yogurt
Noushin Mohajeri Peyman Mahasti Shotorbani Afshin Akhondzadeh Basti Zhaleh Khoshkhoo Ali Khanjari -
Open Access Article
19 - Investigation of the Possibility Dietary Komaj Production Based on Stevia Sweetener
Atousa Kokabian Amir Daraei Garmekhani Solmaz Sarem Nezhad -
Open Access Article
20 - The Effect of Using Olive Meal Fiber in Sponge Cake Formulation and Investigating its Physicochemical and Sensory Properties
Elham Azadfar Zohreh Bahrami Mahniya Sharifi -
Open Access Article
21 - Study the Profile of Fatty Acids in Different Varieties of Quinoa Sseed (Chenopodium quinoa willd) for Improving Food Safety and Food Quality
Zahra Farajzadeh Amir Shakerian Ebrahim Rahimi Mahmoud Bagheri -
Open Access Article
22 - The Effects of Nanoemulsions Containing Lactobacillus Acidophilus La-5 on Formulation of Probiotic Mayonnaise Sauces Enriched by Broccoli Powder
Marjan Rezakhan Toktam Mostaghim -
Open Access Article
23 - Functional Beverage Containing Extracts of Plants of the Family Brassicaceae to Improve the Immune System
Zahra Latifi Saeid Abedian Kenari Ali Akbar Mashayekh