List of articles (by subject)
-
Open Access Article
1 - اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو
رقیه اشرفی یورقانلو لاله مهریار -
Open Access Article
2 - ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب
فروغ شواخی رقیه سکوتی فر سلاله پروین نژاد آیدا دادخواه -
Open Access Article
3 - ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه
وحید کوشکی آرش بابایی معصومه مهربان سنگ آتش امید صفری -
Open Access Article
4 - The Effect Ef Tragopogon Collinus Extract On Physicochemical, Microbial And Sensory Properties Of Probiotic Yogurt Containing Lactobacillus Casei
Mohammad Maleki Peiman Ariayi Mahdi Sharifi Soltani -
Open Access Article
5 - ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجهفرنگی پالپدار
مهسا نکته سنج اول عیسی جاهد ریحانه مهدیان مجتبی آذری آنپار -
Open Access Article
6 - تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک
زهرا همتی اردلی محمد حجت السلامی ساحل سها -
Open Access Article
7 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا
الهه فقیه زاده گرجی اکرم شریفی -
Open Access Article
8 - تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سینبیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آنها
میر هاشم سید احمدی ممقانی آیناز علیزاده سیده هما فصیح نیا -
Open Access Article
9 - Study of Changes in Encapsulated and Free Microbial Load of Industrial Synbiotic Juices by Method RSM-D-Optimal with Split Plot
Mohammadyar Hosseini Mohammad Alizadeh Mahmoud Rezazad Bari -
Open Access Article
10 - مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری
آتوسا فرخ محمد رضا احسانی نسرین مؤیدنیا رضا عزیزی نژاد -
Open Access Article
11 - بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک
سپیده قره یخه امیر حسین الهامی لیلا ناطقی کامبیز ورمیرا -
Open Access Article
12 - Production of Functional Sponge Cake Using Nettle-Fenugreek and Nettle-MT and Optimization of Its Formulation by Mixture Design Method
Fariba Ataei Novkabadi mohammad Hojjatoleslamy Hajar Abbasi -
Open Access Article
13 - ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora)
فاطمه علی محمدی َشبنم حقیقت خواجوی رضا صفری -
Open Access Article
14 - Investigation of Physicochemical, Rheological and Microbial Properties of Symbiotic Tomato Sauce
Mohsen Vazifedoost -
Open Access Article
15 - Investigation into Physicochemical and Sensorial Properties of Malt Drink Produced with Millet and Barley Malts
Mahsa Mozaffari Ebrahim Hosseini -
Open Access Article
16 - Evaluation Possibility of Replacing Sodium Nitrate with Crocin Pigments and Essential Paprika in Holland Sausage (70% Chicken) and Its Antioxidant, Antimicrobial and Sensory Properties
Sepideh Soltani Leila Nateghi Kian Pahlevan Afshari -
Open Access Article
17 - Investigation the Characteristics of Dark Chocolate Containing White Tea Plant Extracts and Microcapsules
Somayeh Shahbazi Zohreh Didar Mohsen Vazifeh Doost Mostafa Shahidi Noghabi Eisa Jahed -
Open Access Article
18 - The Effect of Cumin Essential Oil Stress on Survival and Stability of Lactobacillus casei in Probiotic Yogurt
Noushin Mohajeri Peyman Mahasti Shotorbani Afshin Akhondzadeh Basti Zhaleh Khoshkhoo Ali Khanjari -
Open Access Article
19 - Investigation of the Possibility Dietary Komaj Production Based on Stevia Sweetener
Atousa Kokabian Amir Daraei Garmekhani Solmaz Sarem Nezhad -
Open Access Article
20 - The Effect of Using Olive Meal Fiber in Sponge Cake Formulation and Investigating its Physicochemical and Sensory Properties
Elham Azadfar Zohreh Bahrami Mahniya Sharifi -
Open Access Article
21 - Study the Profile of Fatty Acids in Different Varieties of Quinoa Sseed (Chenopodium quinoa willd) for Improving Food Safety and Food Quality
Zahra Farajzadeh Amir Shakerian Ebrahim Rahimi Mahmoud Bagheri -
Open Access Article
22 - The Effects of Nanoemulsions Containing Lactobacillus Acidophilus La-5 on Formulation of Probiotic Mayonnaise Sauces Enriched by Broccoli Powder
Marjan Rezakhan Toktam Mostaghim -
Open Access Article
23 - Evaluation of Qualitative and Sensory Properties of Pastilles Prepared from Pectin and Roselle Extract (Hibiscus sabdariffa L.)
Nafiseh Nasir mosallam ُُSara Jafarian Leyla Roozbeh nasiraei Maryam Yousef pour -
Open Access Article
24 - Functional Beverage Containing Extracts of Plants of the Family Brassicaceae to Improve the Immune System
Zahra Latifi Saeid Abedian Kenari Ali Akbar Mashayekh -
Open Access Article
25 - Investigating the Effect of Enriching Oil Cake with Cinnamon Extract on Nutrients and Texture Profile of the Final Product
Banafshe Bordbar lomer Fatemeh Ghannadiasl -
Open Access Article
26 - The Effect of Adding Macroalgae Caulerpa sertulariodes and Gracillaria corticata on the Physicochemical, Shelf Life, and Sensory Properties of Cake Samples during the Storage Period
Mahnaz Sadat Hasani Attar Sepideh Bahrami Maryam Moslehi Shad -
Open Access Article
27 - The Effect of Two Levels of Feed Supplements on the Quantity and Quality of Honey and Royal Jelly Produced by Grafting Technique
ُSara Shadmehr Mohammad Chamani Naser Taj Abadi Ali Asghar Sadeghi Alireza Seidavi