Subject Areas :
آتوسا فرخ 1 , محمد رضا احسانی 2 * , نسرین مؤیدنیا 3 , رضا عزیزی نژاد 4
                                               1 -     1-	دانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
                                               
                                               2 -     2-	دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
                                               
                                               3 -     گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده صنایع و مکانیک، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین،ایران .
                                               
                                               4 -     3-	دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
                                               
                                       
Keywords:
Abstract :
 
                                