List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود اسماعیل عطای صالحی مریم قره خانی 10.30495/jfst.2020.665270 20.1001.1.24234966.1399.12.1.1.8 Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی لیلا ناطقی 10.30495/jfst.2020.665332 20.1001.1.24234966.1399.12.1.3.0 Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - ارزیابی اثر همافزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر بهعنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج شیرین پیروتی علیرضا فرجی فریبا نقی پور 10.30495/jfst.2020.665333 20.1001.1.24234966.1399.12.1.4.1 Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری آتوسا فرخ محمد رضا احسانی نسرین مؤیدنیا رضا عزیزی نژاد 10.30495/jfst.2020.665334 20.1001.1.24234966.1399.12.1.5.2 Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریمگلی)، تف و دانه ماش شکوفه کوهی علیرضا فرجی سیدعلی مشعشعی 10.30495/jfst.2020.665335 20.1001.1.24234966.1399.12.1.6.3 Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - استفاده از نشاسته اصلاحشده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) بهعنوان جایگزین چربی در تولید کیک کمکالری ارش بشیریان فرزانه عبدالملکی 10.30495/jfst.2020.665336 20.1001.1.24234966.1399.12.1.7.4 Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم زهرا سلطانی علیرضا فرجی محمد حسین عزیزی 10.30495/jfst.2020.665271 20.1001.1.24234966.1399.12.1.2.9 Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو حامد جلایر مهدی کریمی ابوالقاسم عبدالله زاده 10.30495/jfst.2020.665338 20.1001.1.24234966.1399.12.1.9.6 Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی ملیکا افتخارالدین سید حسین حسینی قابوس 10.30495/jfst.2020.665340 20.1001.1.24234966.1399.12.1.10.7 Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا الهام آذرپژوه پروین شرایعی نصرت عظیمی فرزاد غیبی 10.30495/jfst.2020.665341 20.1001.1.24234966.1399.12.1.11.8 Open Access Article Abstract Page Full-Text 11 - بهینهسازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند الهام احمدی رقیه دلیری محمد رضا سعیدی اصل نرگس رحیمی 10.30495/jfst.2020.665342 20.1001.1.24234966.1399.12.1.12.9 Open Access Article Abstract Page Full-Text 12 - سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد مهرانوش غریبی تهرانی الهام آذرپژوه احمد پدرام نیا سیدحسین استیری 10.30495/jfst.2020.665337 20.1001.1.24234966.1399.12.1.8.5