References:
اسمعیلی، س.، سهراب وندی، س.، مرتضویان، ا. م.، نعمت اللهی، آ.، شادنوش، م. و ایوانی، م.ج. 1394. مروریبر کارایی ریزپوشانی پروبیوتیک ها. علوموصنایعغذاییایران، دوره24، شماره3، صفحه 22-9.
ایزدی، م.، اسکندری، م. ه.، نیاکوثری، م.، ایزدی، ز. و حنیف پور، م.ا. 1393. بررسیاثرترکیبات مکمل بر زندهمانی باکتریها در پودر ماست پروبیوتیک. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، دوره 11 ، شماره 42، صفحه 116-107.
بذرافشان، م. و همایونی راد، ع. 1389. اثر تنشهای محیطی بر زندهمانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس. نشریه زیست فناوری میکربی، دوره2، شماره6، صفحه 56-47.
توتونچی، پ.، حصاری، ج.، مرادی، م. و فتحی آچاچلویی، ب. 1394. ارزیابی امکان تولیدآب انگور قرمز پروبیوتیک با استفاده از لاکتوباسیلوس کازئی 431 و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس5 La- . پژوهشهایصنایعغذایی،جلد25، شماره4، صفحه 666-655.
خسروی زنجانی، م.ع.، محمدی، ن.، اهری، ح. و غیاثیطرزی، ب. 1392. تاثیر ریزپوشانی با پوشش کیتوزان بر زندهمانی لاکتوباسیلوس کازیی و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در بستنی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. سال هشتم، شماره4، صفحه 134-125.
صابری، پ.، سلیمانیانزاد، ص و شیخ زین الدین، م. 1392. بررسیزندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم A7 ریزپوشینه دار شده با آلژینات و آب پنیر در مایونز کم چرب، پایاننامه کارشناسی ارشدرشته علوم و صنایع غذایی، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده ی کشاورزی و منابع طبیعی.
عابدین پور، آ. و کوهیکمالی، س. 1394. مقایسه ویژگی آنتیاکسیدانی عصاره فنولی کلم بروکلی با آنتی اکسیدانهای طبیعی و مصنوعی و تاثیر آن ها براکسیداسیونروغنآفتابگردان،پایاننامه کارشناسی ارشد رشته علوم وصنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهر قدس، دانشکده ی کشاورزی.
عادلیمیلانی، م.، میزانی، م. و قوامی، م. 1389. اثر پودرخردل زرد برpH ، جمعیت میکروبی زنده
و خواص حسی سس مایونز. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. سال پنجم، شماره 2، صفحه 44-35.
محمدی، ن.، فهیمدانش، م.، اهری، ح. و خسروی زنجانی، م.ع. 1393. تولید سس مایونز فراویژه با تلقیح باکتریهای پروبیوتیکی ریز پوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت. علوم غذایی و تغذیه. سال یازدهم، شماره 2، صفحه 80-73.
موسسهاستاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، 1393. میکروبیولوژیسسمایونز و سس سالاد: ویژگی ها وروشهایآزمون.استانداردملیایران، شماره2454، چاپ اول.
موسوی، م.، تاج آبادی ابراهیمی، م. و پوراحمد، ر. 1393. بررسی ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس وتاثیرآن بر برخی خواص کیفی سس مایونز کمچرب پروبیوتیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی. سال ششم، شماره 4، صفحه 97-91.
نادری فارسانی، ح. ر.، حاجی مرادلو، ع. ا. و تقی زاده، و. 1395. اثرپودرکلمبروکلیبربرخی شاخصهایموکوسماهیکپورمعمولی.بهره برداری و پرورش آبزیان. جلد پنجم، شماره3، صفحه 46-33.
نوشیروانی، ن.، فصیحی، ه. و مرادی، پ. ع. 1394. اثرات آنتی اکسیدانی عصاره و پودر پوست سبز گردو بر اکسیداسیون روغن آفتابگردان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. سال دهم، شماره 3، صفحه 90 -79.
Alves Gomes, I., Santos Gomes, F., Freitas-Silva, O. and Janine Pesos, L. 2017. Ingredients of mayonnaise: Future perspectives focusing on essential oils to reduce oxidation and microbial counts. IOSR Journal of Pharmacy, 67 (3): 187-199.
Buruleanu, L. C., Nicolescu, L., Avram, D., Bratu, M. G. and Manea, l. 2009. Survival of probiotic bacteria during lactic acid fermentation of vegetable juices. Journal of Agro Processing and Technology, 15(1):132-139
Ding, W. K. and Shah, N. P. 2008. Survival of Free and Microencapsulated Probiotic Bacteria in Orange and Apple Juices. International Food Research Journal, 15(2): 219-232.
Ederson, P. X., Lorendane, C., Jocilane, P. and Igor, V.B. 2017. Synthesis of supermacroporous cryogel for bioreactors continuous starch hydrolysis. Journal of Electrophoresis, 38 (1): 22-23.
Fireston, D. 1990. Official methods of analysis of the association of official analytical chemist. 15th edn. Arlington, USA.
Nualkaekul, S., Lenton, D., Cook, M.T. and Khutoryanskiy, V. 2012. Chitosan coated alginate beads for the survival of microencapsulated Lactobacillus plantarum in pomegranate juice. Journal of Carbohydrate Polymers, 90(3): 1281-1287.
Ong, L., Henriksson, A. and Shah, N. P. 2007. Chemical analysis and sensory evaluation of Cheddar cheese produced with Lactobacillus acidophilus, Lb. casei, Lb. paracasei or Bifidobacterium sp. International Dairy Journal, 17: 937–945.
Rao, A.V., Shiwnarain, N. and Maharaj, I. 1989. Survival of microencapsulated Bifidobacterium pseudolongum in simulated gastric and intestinal juices. Canadian Institute of conditions in yoghurt.
Rose, P., Huang, Q., Ong, C. N. and Whiteman, M. 2005. Broccoli and watercress suppress matrix metalloproteinase activity and invasiveness of human breast cancer cells. Toxic applied pharmacology, 209: 105 –113.
Tadros, T., Izquierdo, R., Esquena, J. and Solans, C. 2004. Formation and stability of nano emulsions. Advances in Colloid and Interface Science, 108(2): 303–318.
Wekwete, B. and Khursheed, P. 2008. Effects of Avokado fruit puree and oatrim as fat replacer on the physical, textural and sensory properties of oatmeal cookies. Journal of Food Quality, 31:131-141.
Zielinska, A., Skwarek, E., Zaleska, A., Gazda, M. and Hupka, J. 2009. Preparation of silver nanoparticles with controlled particle size. Procedia Chemistry, 1, 1560–1566.
_||_