List of articles (by subject)
-
Open Access Article
1 - بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به
اکرم شریفی محمد مهدی معدنی پور -
Open Access Article
2 - ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
مهسا رجب زاده پرستو پورعاشوری بهاره شعبان پور علیرضا عالیشاهی -
Open Access Article
3 - بررسی تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانههای کنجد
امیر عبدالهی مسعود شفافیی زنوزیان محمدرضا سعیدی اصل محمد آرمین عادل بیگ بابایی -
Open Access Article
4 - Effect of Percolation and Microwave-assisted Extractions on Bioactive Compounds of Red Alga Gracilariacorticata
Atoosa Shaeri Masoud Honarvar Nargess Mooraki -
Open Access Article
5 - بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum)
فاطمه علوی خوشحال اکرم شریفی -
Open Access Article
6 - بهینهسازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند
الهام احمدی رقیه دلیری محمد رضا سعیدی اصل نرگس رحیمی -
Open Access Article
7 - امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca)
ماندانا بی مکر فرشته نوروزی علی گنجلو -
Open Access Article
8 - تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندامهای مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.)
حسن بیات مرتضی علیرضایی نقندر محمد حسین امینی فرد -
Open Access Article
9 - شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت
عبدالواحد صفرزائی حمید سرحدی علیرضا داشی پور -
Open Access Article
10 - تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگیهای کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به"
ندا ابراهیمی نارملا آصفی -
Open Access Article
11 - Determination of Phenolic Compounds and Free Radical Scavenging Activity of Microalgae Spirulina platensis by Various Extraction Methods
Parisa Delfan Ali Mortazavi Amir Hassein Elhami Rad Masoud Shaffafi Zenoozian -
Open Access Article
12 - Optimizing Betaine Extraction from Sugar Beet Molasses by Ion Exchange Chromatography Method
Samar Khayamim Babak Babaee Hamid Noshad Dariush Taleghani -
Open Access Article
13 - Optimization of Bioactive Components Extraction from Onion by-products by Microwave-Assisted Using Response Surface Method (RSM)
Mehranoosh Gharibi Tehrani Amir hosein Elhamirad Elham Azarpazhooh Ahmad Pedramnia Parvin Sharayei -
Open Access Article
14 - Comparison of Bio- active Compounds of Iranian Black, Green and White Tea
Monireh Ranjbar Maryam Alinaghiyan -
Open Access Article
15 - Effect of Ultrasound-assisted Extraction Method on the Contents of Phenolic Compounds and Anti-oxidant Properties of Damask Rose (Rosa damascena Mill.) Extract
Nasim Pourebrahim Amir Hossein Elhamirad Soodabeh Einafshar Mohammad Armin -
Open Access Article
16 - بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.)
سهیل توکلی کردلر یوسف رمضان محمد عبدالهیان نوقابی -
Open Access Article
17 - بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون
فاطمه شریفی وحید حکیم زاده -
Open Access Article
18 - بهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن
ماندانا بی مکر علی گنجلو