Determination of Phenolic Compounds and Free Radical Scavenging Activity of Microalgae Spirulina platensis by Various Extraction Methods
Subject Areas :
Parisa
Delfan
1
(گروه علوم وصنابع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار، ایران.)
Ali
Mortazavi
2
(گروه علوم وصنابع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار، ایران.)
Amir Hassein
Elhami Rad
3
(گروه علوم وصنابع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار، ایران.)
Masoud
Shaffafi Zenoozian
4
(گروه علوم وصنابع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار، ایران.)
Keywords:
Abstract :
_||_