Subject Areas :
امیر عبدالهی
1
(1- دانشجوی دکتری علوم وصنایع غذایی، واحدسبزوار، دانشگاه آزاداسلامی، سبزوار، ایران.)
مسعود شفافیی زنوزیان
2
(گروه علوم وصنایع غذایی، واحدسبزوار، دانشگاه آزاداسلامی، سبزوار، ایران.)
محمدرضا سعیدی اصل
3
(گروه علوم وصنایع غذایی، واحدسبزوار، دانشگاه آزاداسلامی، ،،سبزوار،ایران.)
محمد آرمین
4
(گروه زراعت، واحدسبزوار، دانشگاه آزاداسلامی ، سبزوار، ایران)
عادل بیگ بابایی
5
(استادیار، گروه شیمی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، مشهد، ایران)
Keywords:
Abstract :